ATC szerviz es tunning

2012 Július 12. - Volkswagen - Audi - Skoda - Seat 1.6 TDI - chiptuning

Több év várakozása után, végre sikerült a VW konszern 1.6TDI motorjainak tuningvédelmét megfejteni. Így mostantól kezdve minden 75, 90 és 105 lóerős 1.6 TDI, Volkswagen, Skoda, Audi és Seat tuningolható, klasszikus és biztonságos szoftveres megoldással.

Mivel a teljesítmény-szintek között csak szoftveresen van különbség, így akár a 75 lóerős változat is 140 lóerőre hozható gond nélkül.

2012. július 26 - K I E G É S Z Í T É S

Ügyfeleink néhány ezer kilóméteres első útjai alapján az 1.6-os TDI-k bő 8-10%-al fogyasztanak kevesebbet módosítótt programunkkal, mint gyári szoftverbeállítással. Érdemes kiszámolni, hogy ez 10.000 - vagy 100.000 km alatt mekkora pénzbeli megtakarítást jelent. 

Egyik ügyfelünk írta nekünk 1.6 TDI Golfjának optimalizálását követően.

Szeretnék beszámolni az első komolyabb tesztutam fejleményeiről, amiket a Golf kimondottan sikeres tuningja utáni első nagyobb kirándulás alkalmával söpörtem be. A tegnapi nap folyamán ugyanis Bp-ről indultam a Balatonra, amit Siófoktól kezdődően gyakorlatilag körbeautóztam, ill. volt egy kis Káli-medencés kitérőm is Kékkút környékén. Kb. 500 km-t tettem meg a nap során, megállásokkal, olyan - a tuningnak köszönhetően - biztonságos előzésekkel, amiket korábban gondolatban sem mertem volna bevállalni. Végig ment a légkondi, és még így is nagyon erős volt az autó, a fogyasztás pedig szinte egész út alatt 4,6l volt, ami legalább 0,5-1 literrel, ha nem többel alatta van az ilyenkor szokásos 5,4-5,7-nek!

 
 

Audi A1 1.6 TDI Chiptuning Dyno Diagram

Skoda Octvia 1.6TDI Chiptuning Dyno Diagram