ATC szerviz es tunning

Opel Calibra Rosberg Edition 2.5 24V V6 - 170Hp Chiptuning

#OPEL Calibra Rosberg Edition 2.5 24V V6 - 170Hp Chiptuning
245Nm & 191Le > 255Nm & 200Le

A mai napon az a megtiszteltetés ért minket, hogy egy limitált szériás, svájci származású teljesen eredeti állapotú Opel Calibra Rosberg Edition-on hangolhassunk még egy picit. 

Today, we had the honor to tune up a bit more on a limited-edition, totally stock Opel Calibra Rosberg Edition of Swiss origin. 

 

Opel Calibra Chiptuning Rosberg Edition

A mai napon az a megtiszteltetés ért minket, hogy egy limitált szériás, svájci származású teljesen eredeti állapotú Opel Calibra Rosberg Edition-on hangolhassunk még egy picit. Ismert tény szakértői berkekben, hogy a papíron 170 lóerősnek deklarált külön széria 190 lóerő körül teljesít alapból is, akár csak ez a fennmaradt igen ritka példány. 
A V6-os hangja és járása ma is lenyűgöző, pedig lassan harminc éves technikáról beszélünk.

SAME IN ENGLISH

Today, we had the honor to tune up a bit more on a limited-edition, totally stock Opel Calibra Rosberg Edition of Swiss origin. It is a well known fact among experts, that these engines of 170 horsepower on paper, are producing about 190 horsepower in sock condition, just like this almost very rare existing example. 
The sound of the V6 engine is still impressive today, although we are slowly talking about technology from thirty years ago.

Opel Calibra Rosberg Edition Chiptuning Dyno Diagram