ATC szerviz es tunning
SZELLŐZŐRENDSZER TISZTÍTÁS & KLÍMAFELTÖLTÉS

SZELLŐZŐRENDSZER TISZTÍTÁS & KLÍMAFELTÖLTÉS

Minden gépkocsi szellőzőrendszerének karbantartása nagyon fontos, ám gyakran sajnos teljesen elhanyagolt dolog.

Úgy télen, mint nyáron már egy pár perces út során is több köbméter levegő jut az utastérbe a szellőzőrostélyokon keresztül - gépkocsitól függően - akár több méter hosszú csatornákon át. Ezekben a szellőző csatornákban - főleg nyári klímahasználat során - képződnek lerakodások, szennyeződések a kondenzálási folyamat során. Az így kialakult rétegek ideális táptalajt jelentenek a különféle gombák, baktériumok és egyéb mikroorganizmusok, allergének számára, amelyek a gépkocsi légterébe kerülve, az abban utazóknál enyhébb esetekben allergiás tüneteket, míg súlyosabbakban akár komolyabb alsó légúti megbetegedéseket okozhat.

Ne bízza a véletlenre az saját maga és utasai egészségét! Végeztesse el legalább évente egyszer, de legalább 10.000 kilométerenként gépkocsija szellőzőrendszerének fertőtlenítéssel történő tisztítását!

Az eljárás maga 30 percet vesz igénybe, melynek során egy speciális készülék, ultrahanggal oszlat szét egy illatosított, fertőtlenítő- és tisztítófolyadékot a gépkocsi szellőzőrendszerében. Ez a szellőzőrendszer csatornáit megtisztítja a fertőző lerakódásoktól, s megszünteti ezzel a szellőzőrendszerből kiáramló jól ismert dohos szagot. Az eljárás pozitív mellékhatása, hogy a dohányzó autósoknál az ülésekbe és kárpitokba beszívódott füstszag is eltűnik.

Figyelem! Különböző szervzikeben, külön féle eljárásokat alkalmaznak. Sok helyen csak egy flakonból fújnak fertőtlenítő szert a szellőzőrosélyokba, ügyfeleket megtévesztve ezzel. Szervizünk kizárólag a világhírű Wynn's cég készülékével és termékeivel végez mélyreható szellőzőrendszer tisztítást.