ATC szerviz es tunning
AUTÓ SZERVÍZ

AUTÓ SZERVÍZ

Több, mint 15 éves gyakorlati szerviztapasztalattal végzünk márkától független, teljes körű szervizszolgáltatást és műszaki vizsgára történő felkészítést.

A márkaszervizekkel megegyező színvonalon, ám jóval kedvezőbb, pénztárca-barát kondíciókat kínálunk ügyfeleink számára, akik akár a helyszínen, ügyfélvárónkban is megvárhatják gépkocsijuk szervizelését, internetezhetnek vagy olvashatnak - egy jó kávé mellett, hogy hasznosan és kellemesen töltsék a várakozás perceit.

Kérjük ügyfeleinket, hogy előre bejelntkezéssel segítsék munkaidőnk optimális kihasználását.

Rendkívül sürgős esetekben természetesen igyekszünk ügyfeleink segítségére lenni.

AUTÓDIAGNOSZTIKA

AUTÓDIAGNOSZTIKA

Szervizünk a legmodernebb fejlesztésű autódiagnosztikai felszerelésekkel rendelkezik.

Típustól függetlenül - a mindenkori gyártó által előírt hibakeresésnek megfelelően, a márkaszervizzel egyező színvonalon - tudunk gépkocsikat diagnosztizálni, legyen szó akár európai, akár amerikai, távol-keleti, ill. japán gyártású autóról. Továbbá természetesen számítógépes alkatrészillesztéssel is foglalkozunk.

Nehezen meghatározható hibaforrások megkeresése.

Nem csupán hibakódokat tudunk olvasni vagy törölni, de a gyakran nehezen azonosítható, rapszodikus hibajelenségeket (mint pl. ritkán rángató vagy kihagyó motor) is meg tudjuk fejteni egy speciális mobil diagnosztikai eszközzel. Az ügyfél mindenkori előnye nem csak az, hogy nem kell egy kisebb vagyont költeni a sokszor rossz diagnózis alapján hibásnak vélt alkatrészek cseréjére, hanem egyből a jelenleg legbiztosabb hibakeresési módszerrel tudunk neki segítséget nyújtani akkor is, ha gépkocsija a szervizbe látogatás alkalmával nem produkálja a csak néha-néha jelentkező hibát. Erre megoldás egy apró mobileszköz, ami nem más mint egy adatolvasó és -rögzítő készülék, mely akár napokig is az ügyfél autójába szerelve maradhat, a hiba fellépésének időpontjára várva és rögzítve azt. A hiba rögzítése után sor kerülhet szervizünkben a számítógépes kiértékelésre.

Teljesítménymérő pad

Vannak olyan hibák, amelyek csak bizonyos terhelésnél, forgalmi szituációtól függően fordulnak elő (pl. autópálya-üzem), s az autó városban történő kipróbálása során nem jelentkeznek. Szervizünk erre is felkészült, hiszen egészen háromszáz km/h-s sebességig tudunk - akár négykerék meghajtású autókon is - terheléses szimulációs tesztet végrehajtani és így keresni a hiba forrását.

A teljesítménymérés ezen túl nem csak chip, vagy más tuning által elért eredmény ellenőrzése céljából lehet még érdekes, de autóvételnél vagy -eladásnál is könnyen meg tudunk győződni a motor állapotáról, teljesítmény-leadásáról. Minden mérést dokumentálunk, így összevethető pl. egy teljesítmény-növelés előtti és utáni állapot.

SZELLŐZŐRENDSZER TISZTÍTÁS & KLÍMAFELTÖLTÉS

SZELLŐZŐRENDSZER TISZTÍTÁS & KLÍMAFELTÖLTÉS

Minden gépkocsi szellőzőrendszerének karbantartása nagyon fontos, ám gyakran sajnos teljesen elhanyagolt dolog.

Úgy télen, mint nyáron már egy pár perces út során is több köbméter levegő jut az utastérbe a szellőzőrostélyokon keresztül - gépkocsitól függően - akár több méter hosszú csatornákon át. Ezekben a szellőző csatornákban - főleg nyári klímahasználat során - képződnek lerakodások, szennyeződések a kondenzálási folyamat során. Az így kialakult rétegek ideális táptalajt jelentenek a különféle gombák, baktériumok és egyéb mikroorganizmusok, allergének számára, amelyek a gépkocsi légterébe kerülve, az abban utazóknál enyhébb esetekben allergiás tüneteket, míg súlyosabbakban akár komolyabb alsó légúti megbetegedéseket okozhat.

Ne bízza a véletlenre az saját maga és utasai egészségét! Végeztesse el legalább évente egyszer, de legalább 10.000 kilométerenként gépkocsija szellőzőrendszerének fertőtlenítéssel történő tisztítását!

Az eljárás maga 30 percet vesz igénybe, melynek során egy speciális készülék, ultrahanggal oszlat szét egy illatosított, fertőtlenítő- és tisztítófolyadékot a gépkocsi szellőzőrendszerében. Ez a szellőzőrendszer csatornáit megtisztítja a fertőző lerakódásoktól, s megszünteti ezzel a szellőzőrendszerből kiáramló jól ismert dohos szagot. Az eljárás pozitív mellékhatása, hogy a dohányzó autósoknál az ülésekbe és kárpitokba beszívódott füstszag is eltűnik.

Figyelem! Különböző szervzikeben, külön féle eljárásokat alkalmaznak. Sok helyen csak egy flakonból fújnak fertőtlenítő szert a szellőzőrosélyokba, ügyfeleket megtévesztve ezzel. Szervizünk kizárólag a világhírű Wynn's cég készülékével és termékeivel végez mélyreható szellőzőrendszer tisztítást.