ATC szerviz es tunning
AUTÓDIAGNOSZTIKA

AUTÓDIAGNOSZTIKA

Szervizünk a legmodernebb fejlesztésű autódiagnosztikai felszerelésekkel rendelkezik.

Típustól függetlenül - a mindenkori gyártó által előírt hibakeresésnek megfelelően, a márkaszervizzel egyező színvonalon - tudunk gépkocsikat diagnosztizálni, legyen szó akár európai, akár amerikai, távol-keleti, ill. japán gyártású autóról. Továbbá természetesen számítógépes alkatrészillesztéssel is foglalkozunk.

Nehezen meghatározható hibaforrások megkeresése.

Nem csupán hibakódokat tudunk olvasni vagy törölni, de a gyakran nehezen azonosítható, rapszodikus hibajelenségeket (mint pl. ritkán rángató vagy kihagyó motor) is meg tudjuk fejteni egy speciális mobil diagnosztikai eszközzel. Az ügyfél mindenkori előnye nem csak az, hogy nem kell egy kisebb vagyont költeni a sokszor rossz diagnózis alapján hibásnak vélt alkatrészek cseréjére, hanem egyből a jelenleg legbiztosabb hibakeresési módszerrel tudunk neki segítséget nyújtani akkor is, ha gépkocsija a szervizbe látogatás alkalmával nem produkálja a csak néha-néha jelentkező hibát. Erre megoldás egy apró mobileszköz, ami nem más mint egy adatolvasó és -rögzítő készülék, mely akár napokig is az ügyfél autójába szerelve maradhat, a hiba fellépésének időpontjára várva és rögzítve azt. A hiba rögzítése után sor kerülhet szervizünkben a számítógépes kiértékelésre.

Teljesítménymérő pad

Vannak olyan hibák, amelyek csak bizonyos terhelésnél, forgalmi szituációtól függően fordulnak elő (pl. autópálya-üzem), s az autó városban történő kipróbálása során nem jelentkeznek. Szervizünk erre is felkészült, hiszen egészen háromszáz km/h-s sebességig tudunk - akár négykerék meghajtású autókon is - terheléses szimulációs tesztet végrehajtani és így keresni a hiba forrását.

A teljesítménymérés ezen túl nem csak chip, vagy más tuning által elért eredmény ellenőrzése céljából lehet még érdekes, de autóvételnél vagy -eladásnál is könnyen meg tudunk győződni a motor állapotáról, teljesítmény-leadásáról. Minden mérést dokumentálunk, így összevethető pl. egy teljesítmény-növelés előtti és utáni állapot.